Oro

Skriver snabbt som ögat, för istället för att sitta framför datorn ska jag kolla på tv :) Nejdå, men det är just idag som jag är ensam hemma som det är en hel massa bra program. Eller bra, snarare intressanta. Snart ska jag se "Crowned". Det börjar om åtta minuter. Klockan tjugo noll noll. Det handlar om hur elva mammor med döttrar tävlar om hundratusen dollar samt att koras som vackraste i USA eller något i den stilen. Är det inte sjukt? Jag och min mamma är ju redan valda... ;) Sedan är det "Project Runway" och ni vet ju att jag har ett visst behov av att få i mig en dos mode varje dag?

Just det! SATC var verkligen sevärd. Säger det allt om jag berättar att jag inte sett ett enda avsnitt förut men har bokat upp tv:n ikväll för att se två avsnitt som slutar vid midnatt? Ja, den var verkligen bra alltså. Sedan gick det reklam för
"Patrick 1,5" också. Den verkar otroligt rolig. Sök på den titeln och se om ni hittar trailern. Den verkar sjukt kul.



Kolla på bilden. Washington D.C. Dit har Isabelle flyttat, saknar henne. Men vet ni vad. Ska dit nästa sommar med hela laget och hälsa på skönheten. Beundrar henne verkligen för hon är ju så go. Men fatta: USA! I love it, because I'm worth it.

Screw you. Puss

seasons of me

Här sitter man då och bloggar. Men varför? Skulle ju varken bli lattemamma eller bloggnörd. Nåja, inte någon lattemamma än i alla fall. Min blogg. All about vad jag gillar, gör och tänker- nästan allt. Dans är stort. Biggest typ. Drömmer om en egen dansstudio med spegelväggar i en central stad i Kalifornien. Så underbart. Musik finns i kroppen. Hur kan det inte finnas i blodet? Sport i all dess form är intressant för mig. Håller på med fotboll, cheerleading och springer på eget bevåg. Underbart. Hur kan man tycka att sport är jobbigt? Älskar det så himla mycket. Alla följde väl Em liksom? Sverige suger. Mode. Passion for fashion. Allt jagkan säga. Ni är så jäkla välkommna att kommentera, dela med er, dikta en liten vers. Whatever. Ni skapar min vardag, jag blir en del av eran. Välkommen till "Seasons of me"

Sommaren är här. Ja, har inte gjort något större. Jobbar lite grann just nu. Ingen sol. Har inte kunnat sola på hela lovet ju. Det suger så att säga. Sprungit en del. Det är så himla härligt. Synd att jag ine upptäckte det för flera, flera år sedan.

Nästa vecka ska mamma, jag och min syster på bio. SATC on the run alltså. Whie, vad kul det ska bli. Älskar bio med mamma och syster. Måste vara bland det bästa. Alltså, hon med röda skor ser ut att ha enorma fötter. Am I right? Har faktiskt inte följt serien. Är den bra? Tell me all about it. 
 

Godnatt nu. Sleep tight, och dröm ingenting. Egentligen sover man ju bäst när man inte drömmer. Eller hur?


RSS 2.0