nervösaste

idag är en mycket jobbig dag. snart. mycket snart. dör jag. älskar er.

SKOGSSAMTAL

Gick på promenad ikväll och fastnade i ett telefonsamtal mitt i skogen. Det var lite sjukt för jag var tvungen att stå kvar  på samma prick i en halvtimme för det var så dålig täckning och jag hade gått ner i en vattenpöl precis innan så jag var dessutom svinblöt och frös typ fötterna av mig, men när  jag kommer på något som är sjukt bra/viktig/oviktigt så blir jag maniskt förd till mobilen och måste berätta allt. Stackars cassi, men vi har ju kul :) Hon och jag garvar åt mina påhittiga idéer.
Sedan skulle jag ta i ett träd och då började hunden skälla och jag blev asrädd och batteriet i mobben började blinka beep beep liksom. Så jag bah fortsätt prata Cassi jag är rädd,  och hon bah vad ska jag säga. VAD SOM HELST. Allt började brusa och samtalet bröts. Ingen täckning. GOD alltså. Skog runtom allt på varsin sida och bah; AH!. Eller jag vet inte. Men asläskigt så jag satte på Mange Schmidt i mobilen och började gå, nej alltså det var is hela vägern så jag halkade hem och mamma hade sagt "var inte borta för länge" och en och en halv timme senare var jag hemma. Haha, ganska "värt". Hatar ordet värt. :p Och nu sitter vi i telefonen som om vi var bredvid varandra och säger typ inget för jag koncentrerar mig på datorn och hon på Sylvester Stallone.

Hon är bäst ibland. <3
 

fortsättningen :)

Lucinde.    I was praying that you and me might end up together. säger:
kan man säga, ;P eller också; "kukkasse" om man föredrar
Lucinde.    I was praying that you and me might end up together. säger:
hahah. har lagt ut det på bloggeeeeen  
Faaulders säger:
haha ja föredrar ballefodral ! ;D
Faaulders säger:
hahah då måste ja checka xd
Lucinde.    I was praying that you and me might end up together. säger:
ollonask är j uockså ganska bra ^^
Faaulders säger:
eller peniskartong ;D
Faaulders säger:
hahahah o ditt blogginlägg OWNS !
Lucinde.    I was praying that you and me might end up together. säger:
hahah vet  
Lucinde.    I was praying that you and me might end up together. säger:
dickväska
Faaulders säger:
cockbox!!!

some say love is what?

hahah , ploppisnoppi   

Faaulders säger:
hahah, pettersson är en joppesnopp när han är sur !

Lucinde.    I was praying that you and me might end up together. säger:
elelr kanske loppkoppmedlitensnopp? ^^


Lucinde.    I was praying that you and me might end up together. säger:
^hhaha

Faaulders säger:
haah eller kukspetspenna ;D

Lucinde.    I was praying that you and me might end up together. säger:
hahaha. extra styv kukspetspenna med kondomhölje ;D

Faaulders säger:
hahah hård & stabil ;D XXL-size som justin timberlake ;D

Lucinde.    I was praying that you and me might end up together. säger:
hahaohja. grymt stor som måste ha en egen pungapåse  

Faaulders säger:
haha yeah, welikeit . kukpåse kan de också heta om man vill 

hah, alltså CELESTE <33. sjukt mogna ;D älskar dig!!

What is for real?

Shit, jag nervar sönder så sjukt mycket. SJUKT mycket.- !

How much is too much?

Ja, det är en fråga jag ställer mig jävligt ofta. Hur mycket är för mycket? 
Hur många sms kan man skicka innan personen som får dem blir trött på en?
Hur många innan man hittar rätt?
Vad är att vara för mycket tjock?
Eller att vara för mycket smal?
Hur många gånger kan man lyssna på en låt innan man tröttnar på den?

Hur många gånger måste man plågas innan man lyckas?


such a beautiful mess, this is.

i'm such a coward, GOD, i am. such A COWARD,. shouldn't i be enjoying the moment of happiness instead of worrying about the end of it? if it will be soon or late, sooner or later. i hope later. 'cause i'd like this to last, for as long, as possible.

is it? a beautiful mess?


The naked. Truth.

Isn't it like this;
when you finally find your way,
after a bunch of trouble, you'd like
to tell
anyone.
Just how happy you
are
now. But
the moment
you open your mouth,
you realize
that
it was just an illusion.     



So I better shut up


The best of me, this spring

Hej alla, noll läsare. Skönt att vara tillbaka. Har precis färgat håret igen. Har ju aldrig blivit helt nöjd dirket, ;p men nu tror jag faktskt att det blev helt okej, iaf sa cassi det. Jag får lita på henne. Men den här dagen var damp. Hos frisörskan såg vi en assnygg kopia av Jake Gylenhaal, GOD vad snygg han var <33

Men nu börjar snart min fotboll som jag snart ska lägga av med så jag måste dra.

PUSS    <3    

I don't wanna be told to grow up.

Tjafan. Nej, jag vill verkligen inte växa upp. Samtidigt som jag vill. Alltså delade känslor. Jag vill bli stor, jag vill att det ska gå framåt och att nya saker ska hända. Men precis just nu leker livet ganska bra. Jag vill inte bli mognare och tycka det roliga jag gör nu är geeky. jag är ju redan mogen, och lite rolig,.



Idag har det varit svinkallt. Det har varit en ganska rolig vecka. Kul att träffa alla vänner varje dag och förhållandevis slappt.- Men jag lovar: Det blir mycket värre. Mycket värre än vad någon annan skola i Linköping möjligtvis kan ha ens en gång. Och jag har för 784:e gången bråkat med min bildlärare. Han är dum i huvudet. Vi håller på att göra barnböcker och min ska handla om frukter. Den var askul ju fan. :( alltså den handlar om malliga frukter som tävlar om vem som är godast. Då kommer en smarting på att de nog blir godast som en fruktsallad. Och så blandar de sig och blir typ snälla och coola. Han bah; "This is not suitable for the kids" jag typ garva. Han bah "Change this and this and this", och jag bah: "Why don't you do the story?" GOD, kan han sluta klaga? Han har fan inte sagt en enda bra sak till mig.

---------------------------------------

Okej, I've got a problem. This guy. i think there is a chance of us getting together. But. Will that destroy what we have now? Something special. A friendship that's unike- what is the meaning of all this?





Let's play pretend.

Oh God. Rumor has it. Very much.

Let's play pretend.

Oh God. Rumor has it. Very much.

Don't seek what you don't need.

Jaha, då var helgen över då. Slappdag number one på jobbet. Inga gäster så jag typ kunde snacka med en annan som jobbade hela arbetstiden och ändå få betalt för det.

The Girls var hemma hos mig idag/igår/inatt. Famous Vendela, Celeste och jag sov i min säng som är till för EN som jag och detvar astrångt och man kunde inte röra fötterna. Vi garvadeihjäl oss fast vi skulle vara tysta för mina syskons skull. Vi låg til tre och garvade åt typ "Nysa Russin". Det var sjukt. Nu fattar jag verkligen inte avd som var så jävla kul. Det var kul då uppenbarligen. Sedan hade Cassi köpt en film som heter "Gracie". handlar om en tjej vars bror dör. Hon vill uppfylla sin brors önskan och få en plats i killarnas fotbollslag. Den avr ganska bra, men lite småstörd. Finns bättre liksom. Vi hade typ 5 KILO godis, men typ ingen palla äta :p
  Imorgon är det fotbollsträning. Inte kul alls för jag hatar fotboll men älskar att träna över huvud taget så; what to do? Dunno. Fuck the world full of football, decitions, homework, lifesucker and bite-ass-dumb people with no shame inside there suits. Fan vad allt suger ibland. Men nu ska vi inte vara så,. HAR I ALLA FALL tränat idag. Det är huvudsaken i hela saken så att det var ju bra.  

Fail

Cassi är hemma hos mig nu. Vi nördar www.failblog.org som är en otroligt idiotisk sida. :) MUPPS
Cassi och jag ska ut på promenad i natt. Det kommer bli så jäkla kul!
Cassi hatar den här,. Men den frambringar underbara minnen och jag kan verkligen inte glömma detta underbara. På stranden tillsammans. LOVE THIS! Ekön2008.-

I morgon kommer VENDELA THE FAMOUS. celeste,. evelina,  and cassi and I is here. Engelska 991. :D

Call me! :D:D


Wzup?

ja, jag ahr ju blivit ngt av en ONE TREE HILL nerd nu :/ vilket famous VENDELA mobbar mig för. Hon tycker James Lafferty är lik Mr. BEAN. Inte då.
 men han är ju ganska snygg (A)

Ikväll är det då TOP MODEL. I LOVE .- IT.
Är hemma hos terese just nu och försöker dessutom få tag i min SOULMATE Yngve. Men täckningen är SÅDÄR. Fast inte sämre än hemma, det är bara det att jag kan de speciella "täckningsställena" där :)

Skola nu på torsdag. PEEEEEEEEEEEEEEEEEEPP not. Fotbollsträning på Onsdag PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPP. not.


- 17 grader och en ny idé.

Det är askallt. Det är KRAMPkallt till och med. Sitter och snackar med famous VENDELA om en idé jag har fått. Fast jag kan inte dela med mig om den här. Inte än ;) för det kan hända att denna person råkar dyka upp här som en av mina noll läsare. Vore väl ganska festligt? :)

Har lite planer på att träffa någon. Kanske Terese? Ja, det var senast i AUGUSTI som  jag träffade kvinnan. Men nu kanske det är dags igen. Jag har både julklappar och födelsedagspresenterna här. :)

Ring om ngt kul händer. :D <33

tres- <3.

Det är en mus i taket

Bokstavligt talat. Man kan höra små, små klor rispa bakom isoleringen taket. Ganska äckligt faktiskt. Men jag är mer rädd för traktorer och stora lastbilar snarare än möss. Jag har maskinfobi. Och småkrypsfobi.

Skola om bara en vecka. Helt idiotiskatt ha en studiedag första dagen i skolan. Det här är verkligen sista terminen. SISTA terminen i grundskolan- vilket är helt sjukt. Sedan bär det av till dansgymnasium. dans är in passion inom sport, även om jag drömde att jag var elitsimmare tillsammans med Vendela. Men innan dess; ett härligt sommarlov då jag- tro det eller ej- ska sitta i skolbänken. I KALIFORNIEN. Ja, det är dit som jag ska åka på språkresa. Långa stränder och 27 är medeltemperaturen under sommaren. I kalla Sverige är det bara arton som då beror på att de regniga äckeldagarna kompenserats med en enda het 30 graders vecka.

I helgen: var jag och såg Nötknäpparen (baletten) på kungliga operan (sthlm). Det avr kul. Dansöserna är så lätta på tårna och männen otroligt spänstiga. Det var en sjukt kul helg i ala fall. Sedan tog jag en shoppingrunda på NK och Åhléns. Nytt smink och grejer.

Den här bloggen är ganska kul. jag har typ noll läsare.- Så nu önskar jag alla mina noll läsare en trevlig kväll. Puss

RSS 2.0