Detta fält måste fyllas i.

GUD vad trött jag ÄR. Malin är att Anna's house. And the other Anna is at her house with Susanne. I'm at her house as well with my mum who is at her house. She is married to my dad who is the actual owner of da house.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


NU. har jag mkt tråkigt. MKT. Idag har jag varit ute på promenad. Dansat lite smått och nu är jag så trött att jag dör.  Så så kul har min dag varit. Jag har också hjälpt mamma att baka till hennes 50-års dag. "Snickers Doodles" heter de små liven.  Nu håller Anna och Susanne på i köket. BTW. Usch jag som hatar förkortningen.



,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,

inre bög

Finns det något som heter "inre bög" ? Det är ett hett ämne i vår skola i alla fall. Vissa hävdar att de inte har någon inre bög. Andra är mer uppenbara. Jag tror lätt att alla är lite gay alltså. :) Jag älskar ju mina girls ;) hah.

Idag var jag och Cassi på gymmet, askul måste jag säga. Och jag höjde mig en nivå på löpbandet och sprang alltså intervaller typ 8,7 och 12,7 km/h. Det är ju bra med tanke på att jag har taxben. :p


Haha, alltså idag i matsalen. Fan det var ganska kul för Yngve och Bobby (les smeknamés) satt och snackade om daker Cassi och jag INTE ville höra om. Och jag bah "vi låtsas som de inte finns". Haha. Bobby bah "Amhen det håller nog i en minut". Naeröh. Det höll längre ska jag säga. Vi snackade nog inte med dem på 20 minuter fan. Fast det blev ju lite synd om Yngve :) haha, hanblev lite frustrerad. ^^ haha. förlåt boyfreind. Skyll dig sjäälv. <33 puss. xoxo



-----------------------------------------------------------------------------------------------------
jag har målat cassis röda naglar :) men det som är POÄNGEN är EGENTLIGEN hennes långa armar ^^ haha. alltså aslånga OM man TÄNKER. <33 men det gör jag ju inte alltid.

RUBRIK

Idag. Vad har jag gjort idag egentligen? Jag har varit i skolan; inget nytt. Jag menar det är dör jag har tillbringat mer än hälften av mitt liv. Typ i alla fall. :) Men där har jag mina underbara.

Efter skolan följde jag med aläxänder :D vi kollade på The Lion King. <33! Ich liebe.


----------------------------------------------------------------------------------------------------

imr ska jag och cassi PUMPA på le gym :D (Y) mamma kommer hem på fredag. Long time no see. Och opera med. GOD. vill ha HELG, inte opera.

puss. <33


First day of fuckin' school

Jag trummar lite med fingrarna på tangentbordet. För jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det har inte hänt så mkt i mitt liv idag. har ingen lust att säg: "Först i skolan, sedan gymmet, sedan hamnade jag här". Jag menar när man nu får chansen att skriva vad jag vill inför hela världen; ska jag då skriva om att jag gymmade och var i skolan, som alla andra dagar?

Det verkar som om jag ahr en sådan där "meningslös" dag. Jag vet inte va jag pratar om egentligen. Jag vet fan inte vad jag håller på med. Jag irrar omkring och försöker att hitta en mening med allting. Men jag hitta ringen mening med någonting.

fan.


DANCE HALL <33

idag var jag på utflykt med mmin familj; bakom ladugården (Y). Mamma bah: "Ahmen nu grillar vi korv", och jag bah: YES inombords. Askallt och snöigt,. Men det är mysigt att vara med sin familj när det inte blir bråk- vilket det blir ganska ofta. Men vi blir ju alltid sams igen, mer eller mindre snabbt- men det är väl det som gör oss till en stark familj .

Sedan var det dags för dance hall med JULIA. Det är askul att dansa med henne. Hon är SJUKT bra alltså. SJUKT BRA!



i morgon börjar skolan. cassi och jag ska gymma <33!
puss.

kväll & helg

Nu är det helg. Fast det märks ju knappt eftersom att vi har haft lov i en vecka nu. Ska bli ganska skönt att komma tillbaka till skolan faktiskt. Alltså faktiskt (y) kul att träffa alla igen. Skönaste stämningen i klassen just nu. Kan nog inte bli bättre i det fallet just nu. Förutom att Celeste my love flyttar till The States vilken dag som helst. FAN det suger. Men jag är övertygad om att hon kommer att få det hur bra som helst. Älskar dig Celeste. <33


jag kommer alltid att finnas under ditt öra celeste! ! <33

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Har nu bakat en kladdkaka tillsammans med min käraste storasyter. Vi är ensamma hemma nu alla flickor då mamma och pappa är på PARTY PARTY (y) good for them ;) I morgon blir det dans minsann- inte illa. Hoppas det blir en trevlig kväll nu, melodifestival? Nae, don't think so. Vi kör ONE TREE HILL istället. För det är så bra. <33

under and in.




kort

har varit på I TAKET LYSER STJÄRNORNA idag med cassi. Den var rätt bra- :) men nu är jag sjukt trött och snart är klockan 10. Gissa vad jag ska göra? SO. SO! ! ! Alltså nu. Jag har inget val. Fan. Men men. Men. I love to be the victim of IES.

------------------------------------------------------------------------------------

CELESTE. Don't you leave, you're my fucking good looking HOMIE. I love you 'til the end hun. 'Cause you're: Kind, Beautiful, Hot, Funny, Gorgonzola and like the best friend of NKPG and cooler than the coolest one I've met. LOVE YOU.

.................................................................................................................

Nu vill jag ha någon att prata med.



Hola Amigos

Blev lite sent igår. Runt 1 igår slutade Cassi och jag att snacka total shit på msn.

Getskägg, spöket laban, (flirre, flarre, flurre osv), samp, thaffa. OCH SÅ VIDARE. Sense, it makes none.

Idag gick jag upp tio över 8 vilket betyder att jag sov väldans kort idag- :) Sedan gick jag ut och sprang (y) askallt dock. Ska plugga SO som en tok idag innan jag och Cassi ska dra på biio. :)

PUSS



dag # 1

hej alla assholes. :) <33

Idag var jag först hos läkaren, sedan hem och träna innan jag nu ska ätta igång med min SO som jag aldrig tycks bli klar med. Nae, jag är sjukt opepp på att berätta allt om Australiens exportvaror som är mest metaller och mineraler och jämföra det med Tanzanias. Mkt tråkigt. :p min syster har för övrigt skaffat en blogg. malini.blogspot.se tror jag det var.

Snackar i tfn med Julia som är genomförkyld och förbannad på biblotikarien på IES, Deltén, skolsyster, kuratorn. :)

over and out.

Jag har ledsnat på att vänta, ärligt talat jag är så trött.

ah, alltså fan vad tråkigt! SO-uppsats, det är dåligt väder och jag väcktes av telefonen för några timmar sedan. Plussis att jag inte kommer igång med arbetet någon gång. Jag säger; "Nae, nu ska jag fanimig jobba!" och sedan gör jag något HELT annat jävla random. Bu bu. Så dålig är jag. ;)

Men snart ska jag sätta på KENT-skivan och lyssna på dina andetag och jag önskar att någon,..

Ikväll. Har inga planer, men det kan ju bli ;) <33


Honolulu.

Älgarna demonstrerar, ÄLGARNA har fanimig fått nogger nu alltså.

Cassi är här vilket förklarar denna smäktande love-singer-song-writer-rad jag nyss skrev. Banan.
Snart ska vi gå ut, men Cassi kommer bah; "neej, vadå gå ut?!" och jag bah: "Meh kom onn,. please, give peace a chance!" No she wont... She wants to go out. (Y) :D

not.

But we will. Cause we are very special. Banan.

"Jag fattar inte varför jag måste ha en massa bärs,.."
nej min vän, detta är ett ofattbart dilemma, ÄLLER DILÄMMA, som man också skulle kunna säga. Egentligen spelar det ingen roll om man kommer från Finspång eller Götesund. Jag menar "Le poung" is quite big enough- eller what?

Banan.

Over ända out. Nu går det åt helvete. "Vadå, Le Pung?" jo. "Jag inspirerar,.. eller improviserar. Eller konspirerar?"

 PÖCKO.

:)


Var är du nu syster?

Vad är det som händer här egentligen?

Förut var det jag som var den svaga som behövde allt stöd jag kunde få. Det var som om jag var inuti en ring med människor som gav mig små knuffar åt olika håll, för att jag inte skulle falla.
  Men nu är det annorlunda.

Min syster
, kom tillbaka igen! Jag vill att du ska vara här med mig nu. Vara med Malin. Båda mina systrar: kom tillbaka nu. Jag vill att ni ska vara här med mig. Jag vill att ni ska finnas här med mig, inte för mig. Jag kan finnas för er om ni vill.
Jag kan vara här, bredvid er. Lyssna, pilla i håret. Andas och höra varandras hjärtslag.
 
Det är så svårt att se allt det vackra utanför fönstret. Hur snön flyger som vitt puder. Solens strålar får snön att se ut som ett vitt lakan med glitterkorn på. Mjukt och fint. Men innanför väggarna råder tryckt stämning, och ingen vet nog vad den ska säga egentligen. Även om systern inte är där- känns hennes närvaro.

jag älskar er.

It's a little bit funny, this feeling inside. I cannot fucking hide it.

Kvällen blev grymt lyckad, alltså shit. jag skulle kunna hålla på än. :) Jag älskade varje minut. Mina förväntningar var INTE höga kan jag lova, trodde ingen skulle komma, dansa eller klä upp sig, men shit. Vad fel jag hade. alla tjejer var jättesöta med sina klänningar. denise med sin blomma i håret, cassi med klänning. Det ser man inte varje dag :) Men det bästa av allt var att Yngve hade skjorta. :D han var uuursöt <33. och jag fick fixa hans hår. :) Vi dansade allihopa i grupp och två och två. jag kunde inte varit lyckligare. Trots allt som hände hemma nu sen, så är jag glad fortfarande. För jag har underbaraste människorna omkring mig. jag skulle kunna gråta för att alla är så underbara på sitt sätt. 
   Om ni, människor som jag älskar var sår, skulle ni aldrig läka.  Alla i 9C- ta åt er. <3

Efter allt var slut ljög jag ihop en hel jävla massa, missade bussen och sedan gick jag med grabbsen till BK; Yngve, Amir och Johan. Alltså de är ju roliga. :) Sedan följde jag Yngve hem och sedan gick jag i kylan till bussen. Världens  bästa fredag 13:e ever.


fredag den 13:e.

nej, det är ingen otursdag. det är en FREDAG. om en timme ungefär ska jag ta bussen in till stan för att träna dans inför bale nikväll. På engelska skolan är det tradition att niorna dansar bal på alla <3-ns dag. sedan ska jag spela fiol, usch. :p innan jag typ kanske går och handlar och sedan fixar Yngves hår.(y). men jag ska ha klänning och vill ju inte vara ful- :/
  måste sluta ska ta bussen/pumpan till balen. puss

Förkylningen börjar släppa

hej alla sötnöss! (min pappa drog slutsatsen att om man säger en sötnos borde det bli flera sötnöss)

Idag var det en svinkall dag som inte var superduper. Det var okej. Julia och jag skrämde några små sexor i korridoren. De tyckte att de var sjukt coola som satt typ och brottades alla i en hög på en bänk. Och när jag gick förbi skrek jag "nu räcker det!" á la Bobby. :) det funkade fan.

Efter skolan gick jag till Elsas hus för att träna dans med Dans-Julia som är en underbar människa. Vi dansar något som heter dance hall eller så kan man kalla det ragga. Man kan säga att Sean Paul är en riktig "raggare" . I ragga.låtar finns det alltid en rytm som finns med hela låten ut. Det är lite rastafariinspirerat skulle jag säga. Det är sjukt coolt, men jag är så himla inställd på den här nonchiga streetstylen så det är ovant. Men det är definitivt något jag vill inspektera närmare.


På lördag är det alla hjärtans dag. På fredag den trettonde är det valentines prom i vår skola. engelska skolan är lite speciell. Men det innebär att vi inte har några som helst vanliga lektioner utan är i stället och dekorerar skolan, tar danslektioner innan vi typ, ah dansar? For real liksom.

Anyway, på lördag, nej fredag tror jag kommer Cassi hem till mig för att kolla film och mysa lite. Det är ju alla hjärtans dag, och även om jag ser att man borde ju skita i det och bara typ "älska varandra varje dag" så är det en bra anledning att hitta på något. (y)

PUSS på DANS



ett tillägg till inlägg

just wanted to say - before time has erased what's our now - love you homie gorgonzola celeste . i don't want anything to make us forget that. cause it's to god damn important. what's our now might be forgotten in the future - but this i'm sure of- that nothing can make me forget what'ive had with my lovliest girls- now and then. Always I'll love and think about you. end.


just dance

and feel the god damn rythm.- that's all I need to live.


" second thougth. "

hej, long time, no see.

men jag har inte orkat de senaste dagarna. Det är inte direkt så att det flyter på i mitt liv. Nej, tvärtom. Idag avr ingen bra dag. Jag har haft ont i halsen hela dagen och klagat över det så alla måste ha tröttnat på mig en hel del. Nu har jag jättont i kroppen av någon anledning. Jag vet inte vad det är. I benen framförallt. Men det är ganska ointressant.

var hos Yngve och Camilla idag och snacka resplaner. Det var okej. Men jag blir så förvånad över hur blyg Yngve är egentligen. Varför liksom?

sitter här i min ensamhet.  Vad fan gör ni på helgerna egentligen? Jag vet egentligen så lite om er. Vad gör du egentligen på en fredagskväll Vendela? Och vad gör Gorgonzola? Jag har ingen aning om vad ni brukar göra på er fritid. Jag känner mig lite vilsen idag. Jag vet inte varför. men ibland ifrågasätter jag bara livet:

Vad är det som gör att det är värt att leva? Jag vet egentlgien inte det heller. Om du haft en deja vú någon gång så vet du att det känns som om man upplever något man upplevt tidigare, som om man dröm. Det finns en teori om att den känslan är ett bevis för att det finns parallella universum. Att det finns någonstans i "världen" någon som ser ut exakt som du, har exakt samma röst och humor och vänner. En kopia så att säga. Det finns en till ingrid som sitter vid en dator någonstans i någon annan värld och filosoferar- exakt som jag. Och det är då man kommer att tänka på hur obetydlig man är. Att vi är någon liten partikel under en grodas klo i en helt annan värld.

Är det konstigt att man blir lite sjuk i huvudet?
You're never ever gonna survive, unless- you get a little crazy.


sprungit :) aspigg

hej alla bloggisråttor (: HEJ CELESTE. <33

har varit hos matilda och hos cassi i helgen. det var roligt och så. (: cassi och jag tog flumbilder och hade allmänt damp och promenerade runt hela TB, "älskar se hans mage jobba"-  ^^

imr ska jag gymma på SH. assmyyys. längtar redan, men först har vi NO- längtar INTE- :) har inte gjort LÄXAAAN. :O


haha. <33 (:


I'm so tired of being here

Suppressed by all my childish fears

And if you have to leave

I wish that you would just leave
'
Cause your presence still lingers here

And it won't leave me alone

RSS 2.0