bara en tanke

mycket händelserik dag, jajamänn ;D men det pallar vi inte. inte nu, NYÅR snart då. Blev bjuden på fest i sista stund med KELLSO, men kunde inte gå på den så det blev SKIIIT, men ändå liksom. .Tralala. snackar med han som jag hade en helveteskonv för några månader/ veckor sen, hur det nu var. syns nedanför i något tidigare inlägg. ganska kul ;p

bara för att jag älskar killens min :)
,
saknar cassi,. har köpt en bästavännerförevigtram idag. har insett att det som är hela mitt liv nu, kanske inte finns om fem år, mina vänner kanske inte kommer ihåg mig riktigt längre, och skolan kommer vara ett  minne. jag kommer säga till mina barnbarn, "ja på min tid,.. blablablbaabalbalb!"

och massa.

bara en tanke.

SUG

jaha, jag ÄGER på att uppdatera. jag hatar folk som bara: "Åhmen gud, jag är bara så sjuuukt dålig på att uppdatera assåee!" så ni kan ju glömma att jag ber om ursäkt. vad fan ska man göra i kväll då? Nej. jag vet icke. Hur som helst; igår var det fotbollscup i RYYYD. Alltså, det gick sådär. Det var Elin, Jag, Jossan, Karin, Linda, Matilda, Emma och Conne,. alltså- haha, efter två matcher var typ alla sjukt opepp och oseriösa. Vi förlorade som fan. Hahah- men ganska kul var det ändå. :) HAHA.

han är ju så sjukt snygg. men han var med i en så sjukt dålig film; Dubbelspel. God, sämst idag. Och igår. Och jag måste jobba med SO., det måste alla i 9C. I synnerhet JAG.

VILL bara att allt ska bli bättre nu. Varför blir det då bara helt jävla dåligt hela tiden?

RSS 2.0