länge sedan nu

Ja, det var väl ett tag sedan jag bloggade senast. Jag har varit på Ekön en tid nu. Ja, nu är jag ju hemma igen. Ekön är typ grymmaste campingen där Cassi har en husvagn tillsammans med sin familj. Cassi och jag bodde där ensamma i fem dagar. Myspys var det- :)






Och numera är det strul med KENTY. Fotbollslaget alltså. Jag pallar inte cupen. Har hela tiden tänkt att "ge inte upp, du kommer att trivas i laget, det ordnar sig", och typ "Skit i dem, bit ihop" när de drygar sig och håller på. Jag trodde inte det skulle bli så här liksom. Jag ger ju inte upp eller? Jo, jag gör visst det. Det verkar så. Jag trodde jag var jävligt stark, men inte stark nog för Kenty's lag. Nej, jag slutar inte för gott. Det gör jag inte. Jag ska vara med efter cupen också. Försöka. Istället för att tönta mig med bollen på Eskil så ska jag träna hemma. Som fan. För jag är en vinnare. Som fan.

Antidepprisiva medel

Hej alla bloggare.

Igår åkte jag hem till Evan i Mantorp och sov över där. De var så himla skönt att träffa henne, att prata med henne, att se henne helt enkelt. Hon är en sådan person som man kan vara ifrån ett bra tag och sedan träffa henne och det känns som om det var igår man träffades. Med henne mår man bra.

Det ska bli cheerläger i Uppsala. Två dagar och jag vill gärna gå. Ska prata med Kelly om det. Det är amerikanska mycket proffisionella personer som tränar en. Det kan man inte tacka nej till.



Imorgon ska jag jobba. Jag har verkligen ingen lust att jobba. Jag har dåligt samvete också, och  jag vet inte för vad. Jo, jag vet vad men jag vill inte berätta det här precis. Jag skippart. Jag får sitta här i min ensamhet utan att berätta för någon. Någon enda liten stjärna.

See you 'round.

en ganska vanlig dag.

hej alla läsare.

först ensam med systrar då mamma och pappa åkte till stan. pappa vaccinerade sig mot TBE eftersom han jämt blir bitenav små äckliga kryp. sedan kom de hem och vi skickade iväg dem på biokväll tillsammans. mamma ville så gärna se mamma mia så vi bokade biljetter åt dem- filmen borde vara slut nu. hoppas bara de har roligt.



ja, nu är de hemma. de älskade filmen så jag antar att det var en lyckad kväll. i alla fall för deras del. själv mår jag väl inte speciellt överdrivet otroligt bra. men jag orkar liksom inte bära en skylt: "mår dåligt på insidan liksom" klistrad i pannan,. det tar också på krafterna, men det skulle inte skada att någon brydde sig lite. lite någon gång i alla fall. det skulle kännas bra.

imorgon har jag inga planer. inga allas. jo, jag springer ju på morgonen såklart. men sedan? nej det känns aldrig som att det är någon idé att hitta på något just nu. usch vilket deppinlägg. nu slutar jag.


TERESAN

Jaha, nu sitter jag här med Terese då ;) Det regnar massa massa och vi har inte hunnti göra så mycket saker än, men men. Det blir nog en del :p Kanske ska se en film snart: Ett öga rött. Har inte sett den men hört att den ska vara sjuuukt bra :D

Här har vi henne ;)

Ja, ikväll blire inga syskon för de är borta och super. Nej jag skoja. Jag är så enormt rolig förstår ni. Måste ringa KElly kom jag på. Hon är också så enormt rolig förstår ni. Terese med. Om ni undrade, även om hon ser något mordisk ut på bilden :p Det är inte hennes sanna jag..,

Glöm inte att göra läxan innan du sätter dig framör datorn. Det säger Ewa och så sant som det är sagt, så sant som det är sagt. :) Det ska jag tänka på när skolan börjar. Det är ju faktiskt BARA fem veckor dit. Hälften har ju typ gått nu som ni vet. ORRRKA SKOOOLA :O inte.

IES SUGER... :p vill jag meddela.


okej, nu avrundar vi vår ((min)) lilla pratstund. Puss och kram, skäggig dam ;p <33

 :)

There and back again

Göteborg blev bättre än vad jag trodde det skulle bli. Det är allt jag har att säga om den saken.



Sedan finns det andra saker att berätta, men de kan jag faktiskt inte avslöja här, för Julia läser min blogg ;) Hon får ju inget veta. Än.


Andra saker blev däremot inte så bra som jag ville ha dem.

"Things change, people change."

Det är själva problemet. Jag kan inte handskas med det heller. För hur kan jag? Allt är ganska problematiskt, men inget kan jag skriva här. För jag vill inte att folk ska känna till mina problem. Varför har jag en blogg då om ingen ska få läsa om vad som finns i mina virvlande tankar? Därför att jag måset skriva av mig någonstans. Här. De som känner mig tillräckligt vet allt om mina problem- nästan. Det räcker.


Systerskap

Idag är det den första juli. Ni anar inte vad det betyder för mig. Min syster kommer hem ifrån Tyskland. Hon åkte dit för prick ett år sedan då hon tog jobbet som au pair-  nu har hon jobbat sitt år och det är dags för henne att fara hem- hem till oss. Familjen :)

Jaha, bilden blev sne, jag som försökte rotera den så fint,..



i morgon ska jag åka till Göteborg. Elsa som skulle följt med har brutit ett stort antal ben, så hon följer inte med. Alex följer inte heller med eftersom att något annat kom i vägen. Hoppas att Gustav följer med i alla fall, då kanske det blir lite roligt i alla fall :) Sedan blir det ju Angelica, Stina och Femmy men vi är inte världens bästa lekkamrater, så så kul blir det kanske inte. :/ Men jag ska göra det bästa av det. Hur illa kan en dag på Liseberg bli? Hoppas verkligen att det inte blir regn. :p Det vore droppen. Men med finfint sällskap så blir det toppen :)

Kan knappt vänta tills jag får susa fram!



Jaha, då var det dags att säga hejdå till er alla.

"Jag skulle vilja le,
 skratta med min själ.
 Känna lättnad och
 en anledning
 att fortsätta leva."


RSS 2.0