Tvåtusen år av förödelse. Hah

Jag är patetisk. Jag är grymt, sjukt, otroligt, patetisk. Jag kan inte sluta tänka på honom, nej nej. C säger att han inte förtjänar mig. Men alltså jag måste vara grymt mycket fulare än jag trodde. Eller hur :/  Sjukt kul att veta det liksom.

 

nej, det är inte jag på bilden. Om det vore det skulle jag INTE klaga vill jag meddela.

osäker

NU pratar vi. Och jag vet inte varför. Jag brukar vara 100% säker. Nästan. Nu är jag 5% säker och 90% rädd. De sista 5%, vad känner jag?

01:18. Just nu panik. Känns no good.


01:20. Okej, känns värre. Har jag ens något att förlora.,?


01:22. Helvete.


01:24. Okej definitivt inget att förlora.


01:26. Är svara ett alternativ? 8 minuter.


01:28. Kan man fråga om han är full?


01:33. Nej, man kan utgå ifrån det,..


01:35. Nej. Nej, nej, nej?


01:41. Nu sa jag det. "Jag gillar dig, mycket." Jag är jävligt död. Men det skiter jag i, som fan.


01:47. Jag är grillad.


01:49. Love hurts- fan.


01:52. Slut.


Han gillar mig inte. Inte mer än vän. Trots det känner jag ett lugn. Men varför? Just nu kvittar allt. Jag känner mig tom. Tom på allt. Lite ensam. Lättad. Jag vet inte. Jag är vaken. Bara jag är det i huset. Ensam.

Det var värt det. Men visst, är ledsen nu. Och nu vet hela världen om det,





Jävla allt.

Varför? Jävla han. Jävla skit- varför blir det alltid så här?!


You touch my tjalala. ;)

Jaho. Linda in the lag blev sjuk och jag blev intagen för att spela en match. Kom till fredriksbe
rg och Jossan gjorde värsta uppvisningen i omklädningsrummet. Jag dooog. :) She is so daamn. Funny. I vilekt fall. Ut. Värm upp. Ner och doppa upp och hoppa. Matchstart. Sitter på kanten. Kommer in efter trettio minuter. Går två minuter. Får grymmaste inlägget från Kolis. Mål. MÅL? O yeah, o yeah. Jag gjorde mitt första mål i Kenty. Damn. Det satt fint.- och jag har ändrat mig lite. Mitt lag, eller vadå mitt? Aja, laget är inte drygt. De är bra. De är snälla. Det har liksom bara blivit lite fel. Men nu ska det lätt bli rätt. LOVE YOU. :) And I knoow you love me. Hoppas ingen av dem läser det här.. :p

Sedan har vi inget vatten kan jag meddela. :) Ja, så är det och det känns sååå underbart.


Hjälp mig. Snälla, hjälp mig välja. Cheeren eller dansen?


Nämen Kallur

Sanna Kallur rev första häcken UTSLAGEN- damn.


Kolla fina bilden Maja gjort på mig. :) Hon är så söt. Maja alltså.



Första skoldagen avklarad då. Näe, usch det avr inte roligt.- Fick ett sämstschema, en extra SO-lektion och obehagliga vibbar om att det kommer bli precis som förra året. SKIET.- :p

Efter skolan gick Cassi och jag på stan, årets kortaste vill jag lova. emn hon och jag ska ha kul. Så kul så kul så kul. Senare. Inte i skolan i alla fall?

Hola babes

Alltså. Matchen gick inte bra.-  Det är allt jag säger om den saken. jag gjorde i vilket fall bra ifrån mig på plan.


Idag har jag sovit.- SOVIT. Som värsta minken. Nej jag vet inte men jag brukar aldrig kunna sova på dagen. Men men, det går ju uppenbarligen. Desto längre måste jag tyvärr vara uppe. Vill sova tidigt eftesom att jag vaknar åtta hur det än är. Vaknade halv åtta på kvällen och var helt borta: "Tjena, hur länge har jag sovit. Klockan är halv åtta, ska kanske jogga nu?" Nej, för det var samma dag. Men jag var inte så smart. Just då... och goh vad jag maler på. 

Ska snart se Elizabethtown. Hoppas den är bra. :) Ensam hemma med pappa. :p men jag tvivlar på att han vill se en romantisk komedi innehållande Orlando Bloom.  Whatever. Puss.

Snart skola. Men det visste alla? :)

Minns inte vad jag skulle skriva... Shit vad flum jag är när jag skriver. Borde sluta nu- Pussar.

Sista dagen på somamrlovet.

Sista dagen på denna sommarlovet- nästa gång det är sommarlov så ska jag börja gymnasiet. Jag ska gå en linje som är perfa för sjukgymnast. Det har jag redan bestämt. Och jag ska bli dansare, inte cheerleader. Det har jag också bestämt. Oj vad jag är bra på att bestämma :)

Fotbollsmatch imorgon. Smedby. Viktigaste matchen  i serien. Allt. Järnet.




snart skola.

Jag gör slut med mig själv...

Neej, nej ,nej. Fotboll hjärta Mig? Nej alltså det känns inte rätt. Jag kan ju verkligen inte spela. Jag får verkligen inte spela. Okej, jag kan. Men får man ingen speltid på plan kan man ju heller inte direkt visa hur grym man är. Igår gick träningen åt helvete. Jag satte inte en enda boll. DET SUGER ATT VARA I LINKÖPING- om man vill spela fotboll alltså- Vill jag det då? Jag funderar på att ta upp dansen istället. Men pallar jag det, jag menar. Jag är ganska nerbruten för tillfället. Kanske borde börja gymma i stället? :/

         

Ska snart jobba. -Så tråkigt. Och äckligt. Det är massa småkryp i lokalen där jag jobabr. Inte så fräscht... :p
Sedan är det fotbollsträning då. Håll tummarna för mig. Det finns ju så himla många talanger i just det laget jag är med i. Typ K och J. Fast J är så jäkla katig och jag str mig på henne som fan. Sedan har vi E- en liten satmara. Och en ny, A. Hon verkar okej, men jag vågar verkligen inte hoppas på något. Så illa tycker jag egentlig n inte om dem. Är avis bara. Faktiskt är det så. Fan vad patetiskt.

Skola om exakt en vecka minus en dag. DIIIE.

Semester

Jaha, i morgon ska jag till Öland med min familj. Vet inte om jag ser fram emot det precis. Jag hoppas verkligen att det blir en bra resa, annars kommer jag sura tills skolan börjar. :/ Undrar om det blir soligt.

Ja, det blev ju ingen cup. Men jag kan verkligen inte ta upp det nu. Är så jäkla skitidiotiskt så jag pallar inte att skriva om det. Det SUGER.

ÖLAND. 2008.

RSS 2.0